Information
ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.
Nu är det bara veckor kvar till sista helgen i maj då vi under fredagskvällen arrangerar Elitauktionen på Solvalla och dessutom är det topptrav i dagarna tre på samma ställe! GS75 på fredagen och V75 Finaler på lördagen och sedan kommer alla travälskares clou Elitloppet på söndagen.
I och med att vi från med i år är på Solvalla med Elitauktionen så kanske det finns många människor som är intresserade av att lära sig hur en auktion går till och se in bakom kulisserna.
Då finns det en chans att följa med på en rundvandring där man får en inblick hur en auktion fungerar och hur man köper häst och hur man går vidare efter auktionen, sista anmälningsdag är 20 maj och du anmäler dig genom att mejla till
Vill du äta under kvällen och sitta i auktionslokalen som är Kongressen på Solvalla så börjar det också bli hög tid att boka sin plats för de kommer att gå åt snabbt framöver!
Förrätt
Eldad Tonfisk lätthalstrad tonfisk med avocadocremè, tomattartar, rostad tomatdressing, parmesanost
Varmrätt
Kalvschnitzel Tryffel panerad kalvschnitzel med tryffelsmör, kronärtskocka, örtpotatispurè
Bordplacering sker på plats av hovmästaren. Observera att mindre sällskap kan få dela bord med andra.
Pris 529 kronor
Här boka du bord på Kongressen under auktionskvällen
Vi är övertygade om att det här kommer bli en kanonhelg nu när allt är samlat under samma tak och det kommer även vara festligheter på Ströget under och efter auktionen.
Sedan kryddar vi det här med topptrav i dagarna tre så förstår ni alla att den här helgen skall upplevas på plats!
ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.