Information
ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.
Steg för steg närmar vi oss höstens nyhet Next Generation Sale som förutom en auktion skall ge oss möjlighet att träffas och dessutom ha roligt både under och efter auktionen. Som vi tidigare uppmärksammat har Stefan Eriksson, marknadschef på Sundbyholms travet satt ihop ett starkt lag som skall underhålla oss under auktionskvällarna. Nu är även menyerna klara för auktionskvällarna!
Blir två olika bufféer vi skall avnjuta under auktionskvällarna och här nedan kan du se vad som står på bordet 15:e och 16:e september.
Fredag:
Pestokyckling
Kallrökt lax m. Wasabikräm
Marinerad Fläskfilé m. soltorkade tomater
Rostbiff
Västerbotten Paj
Pastasallad m. parmesan
Tomat/Mozzarella sallad
Potatisgratäng
Smör & bröd
Pris: 495:-
På fredagen är det Linda Bengtzing, Evelina Olsén och Erik Linder som håller i underhållningen
Lördag:
2 sorters sill
Gubbröra m. bröd
Ägghalvor
Varmrökt Lax m. romsås
Skagenröra
Marinerad Kottletrad
Hemlagade köttbullar
Prinskorv
Janssons frestelse
Blandsallad
Cesarsallad med kyckling/bacon
Kokt potatis
Pris: 495:-
På lördagen är det Magnus Carlsson, Richard Herrey och Erik Linder som ser till att vår kväll blir trevlig!
Du bokar din plats genom att ringa till Travrestaurangen,
Tel. 016- 42 84 22
ASVT | Vi arbetar för bättre villkor i sporten i allmänhet och för bättre förutsättningar för uppfödarna i synnerhet.